Ja ik wil een gratis dakinspectie

Vervang op tijd voorkom lekkage

Stuur uw aanvraag met volledig ingevulde contactgegevens toe, zodat wij u goed kunnen bereiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Aanvraag formulier

Bel direct 06 4454 5955 of vul het aanvraagformulier in.


Twijfelt u over de staat van uw dak?

Vraag dan meteen een gratis inspectie aan. Tijdens deze inspectie brengen wij de staat van uw dak, de gebreken en eventuele verbeterpunten in kaart. Vervolgens overleggen wij met u wat ons advies is met betrekking tot uw dak. Op basis van dit advies brengen wij vervolgens een geheel vrijblijvende offerte uit. U kunt dan beslissen of  wij de werkzaamheden mogen uitvoeren op het moment dat we het eens worden.

Laat regelmatig een dakinspectie uitvoeren

Het is verstandig om in ieder geval elke drie tot vijf jaar een inspectie uit te laten voeren of bij het kopen van een huis. Met behulp van een dak inspectie kunt u slijtage en problemen tijdig opsporen en voorkomen. Gevonden gebreken kunnen snel door Solide Dakservice opgelost worden. Hierdoor voorkomt u extra dure schade. Een dak inspectie bij is geheel vrijblijvend en kosteloos. Hierdoor krijgt u duidelijk zicht op de toestand van uw dak. Daarbij geven wij persoonlijk advies op basis van de staat van uw dak.

Scroll naar boven
×