8 jaar ervaring

24/7 bereikbaar

10 jaar garantie

snel bij u aan huis

Dakisolatie

Bespaar veel energiekosten door uw dak te isoleren

Een van de manieren om uw huis te isoleren is door te kiezen voor een betere dakisolatie. Solide Dakservice helpt u graag bij het isoleren van uw pannendak of plat dak van uw aanbouw. Dit zorgt namelijk voor een betere isolatiewaarde waardoor u jaarlijks flink op de energiekosten in huis kunt besparen.

Gratis adviesgesprek

Vraag direct gratis advies aan van onze ervaren dakdekker. Bel direct 06 4454 5955 of vul ons contactformulier in.


Solide Dakservice helpt bij het isoleren van uw dak

Onze Dakdekkers isoleren zowel platte daken in combinatie met bitumen dakbedekking als hellende pannendaken. Een verkeerd geïsoleerd dak kan ervoor zorgen dat de houten dakconstructie gaat rotten.

Het is daarom belangrijk dat dit op de juiste wijze gebeurt. Solide dakservice is gespecialiseerd het isoleren van uw dak. Wij staan voor u klaar.

Dakisolatie dakpannen dak vanaf de buitenzijde

Goede dakisolatie gaat warmteverlies tegen. Dakisolatie zorgt ervoor dat u er een stuk warmer bijzit. Daken kunnen zowel langs de binnenzijde als de buitenzijde geïsoleerd worden. Waar deze eerste optie als de oude manier van isoleren wordt gezien, wint de moderne manier het dak vanaf de buitenzijde isoleren steeds meer populariteit. Isolatie van het dak aan de buitenzijde brengt een aantal voordelen met zich mee.

Isolatie van het dak langs de buitenzijde kent een aantal voordelen. Een belangrijk voordeel van de dakisolatie langs de buitenzijde is het feit dat de binnenkant van de woning onaangetast blijft en er geen ruimte verloren gaat.

Dakisolatie van een plat dak

Het isoleren van een plat dak van een keuken of woonkamer aanbouw is zeer belangrijk, zeker in een land met een zeer wisselvallig klimaat als Nederland en België. Warmte stijgt altijd omhoog en gaat veelal verloren via het dak. Dit kost veel dure energie. Met de energieprijzen van nu is het rendement bij dakisolatie enorm belangrijk.

Omdat er veel warmte verloren kan gaan via een plat dak, is het zeker nu van groot belang dit goed te isoleren. Ook zorgt dit er tijdens warme zomers met extreme temperaturen voor dat de temperatuur in de ruimtes onder het platte dak aangenaam blijft. Doorgaans kunnen daken van binnen en van buiten geïsoleerd worden. 

Scroll naar boven
×