8 jaar ervaring

24/7 bereikbaar

10 jaar garantie

snel bij u aan huis

Dakbedekking

Vervang op tijd voorkom lekkage

Is het dakleer van uw plat dak versleten en aan vervanging toe? Heeft u een nieuw bitumen in de volksmond genaamd dakleer nodig? Solide Dakservice is gespecialiseerd in het verwerken van bitumen dakbedekking.

Gratis adviesgesprek

Vraag direct gratis advies aan van onze ervaren dakdekker. Bel direct 06 4454 5955 of vul ons contactformulier in.


Solide Dakservice specialist in bitumen dakbedekkingen

Door goed dakonderhoud en tijdige vervanging van uw bitumen dakleer kunt u daklekkages voorkomen. Platte daken hebben het door de wisselende Nederlandse weersomstandigheden zwaar te verduren. Regen glijdt immers niet gemakkelijk van een plat dak. Daarom is het  belangrijk om voor de juiste materialen te kiezen die geschikt zijn voor uw platte dak. Wij helpen u graag hier bij.

Dakbedekking / dakleer

Heeft u een nieuwe laag bitumen dakleer nodig? Dakdekker Solide Dakservice is gespecialiseerd in het verwerken van bitumen dakbedekking. Twijfelt u of bitumen dakleer de juiste keuze is voor uw dak? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder met advies op maat! Kan nieuwe bitumen dakleer over de oude bitumen dakleer Nieuwe dakleer over de oude is alleen mogelijk bij platte daken. Het fijne aan bitumen is dat het een enorme kleefkracht heeft. Doordat de oudelaag blijft liggen, is de dakdekker veel sneller klaar en dat zie je natuurlijk terug in de kosten.

Scroll naar boven
×